Inspirerend

Training en Workshops

“Mijn expertise als mediator delen en overbrengen aan anderen”

Wieringa Mediation biedt ook training en workshops aan op het gebied van (arbeids) mediation/conflictbemiddeling/conflictvaardigheden.

Marjolijn Wieringa heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd als trainer/docent, onder meer bij de Baak, de Orde van Advocaten, van Opstal & partners en het Mediation College Alkmaar. Sinds 2015 verzorgt Marjolijn samen met Hans Kramer, eigenaar/directeur van het Mediation College Alkmaar de 5-daagse specialisatie-opleiding tot Arbeidsmediator.
Voor een actueel aanbod zie hieronder.

Daarnaast wordt Marjolijn regelmatig gevraagd voor een workshop op maat bij bedrijven en organisaties (bedoeld voor HR-professionals en leidinggevenden) en voor collega-(arbeids)mediators.

“Het geeft mij veel voldoening om mijn opgebouwde expertise als mediator/conflictbemiddelaar te kunnen delen en overbrengen aan anderen. Mijn enorme praktijkervaring is volgens cursisten een pre”.

Actueel

5-daagse specialisatie-opleiding Arbeidsmediator

Data opleiding voorjaar 2021 worden binnenkort bekendgemaakt.

In deze training treed ik (Marjolijn) samen met Hans Kramer op als docent/trainer en deel graag mijn kennis en ervaringen met u als ervaren MfN Arbeidsmediator

Referenties

Deelnemer workshop voor mediators bij Het Mediationcollege: 
“Beste Marjolijn, Ik heb gisteravond geboeid naar je zitten luisteren. Je hebt een heel inspirerende energie! Dankjewel en tot ziens, Madeleine Niepoth”
Deelnemer workshop voor HR-professionals: 
 “Prima workshop, een enthousiaste en bevlogen “docente”. Hele handige handvatten aangereikt gekregen om toe te passen in lastige situaties met medewerkers. Fijn was de duidelijke ervaring uit de praktijk”.
Previous
Next

Neem vrijblijvend contact op